Vår terminen 2019

Tiden går fort / jag skulle vilja att dygnet hade fler timmar.

Vår terminen är i full gång / vi har både katt / hund och nu även smådjur som gäster / jätte roligt / vi är så glada att vi har så många glada gäster. Vi har det ju inte så stort / alla djuren måste få sin tid / men killarna håller på att bygga till 3 hund rum/ så på hund sidan blir det 8 hund rum och ett reserv / som vi måste ha enligt lag.

På kattsidan så har vi planer på att bygga en övervåning med 3 / 4 eller 5 katt rum ytterligare för våra katt gäster / dessa rum blir till våra allra kräsnaste katt gäster. Ett rum har vi för små djur / vi håller med rum och skötsel / sedan får små djurs ägarna ta med sig bur och allt som hör till / givetvis med ett skötsel råd med / så vi ej gör fel.

Vi / jag Rita och Robban / Roger / även Rebecca och min mor Sylvi hjälper till / mamma sköter om tvätten och pysslar i firman som hus fru:)

Vi har många planer och idéer hur vi vill och tror att våra gäster vill ha det för sina djur / djuren ska ha det bra och få den tid dom ska ha.

Jag får frågor om vi bor på gården / ja / jag och Roger bor i den stora vita huset på gården med våra 5 hundar och 1 katt

Robban bor i annexet som ligger i en av längorna.

Mor och far bor i den lilla vita huset.

Får även frågan hur jag hinner med allt / ja / det här är mitt jobb / ett mycket roligt sådant men det är endå ett jobb / jag jobbar full tid / sen jobbar Robert full tid /  Roger hjälper till under sina lågsäsonger / och Rebecca när hon hinner / mamma jobbar när hon orkar / så vi är mellan 2 till 6 stycken beroende på hur många gäster vi har.

Vi går mellan 5 till 6 promenader per påbörjad dygn / och är vi tre som hjälpes åt så får vi med oss alla hundarna på en sväng och kan då gå längre och göra utflykter med våra hund gäster.

Mina/ våra hundar hänger på våra hund gäster / alla tycker om att promenera / sen har vi två lek hagar ett lite större / och ett lite mindre för våra mindre gäster / där har vi hinder / tunnlar m.m. / hundarna tycker om att busa med varandra och med oss/ jätte kul.

Jag återkommer och berättar om våra idéer och planer för framtiden.

Påminner redan nu att vi har stängt veckorna 33 till 36.

Sköt om er och era djur / tack Rita