Vår terminen 2022

Vi kommer att ha olika tillställningar mm under året / pga att vi dvs R4 s Djurpensionat fyller 20 år. Och detta måste ju firas på alla möjliga vis:)

Vi börjar med ÖPPET HUS den 5 mars från kl. 10 till kl. 16 / tillsammans med R4 schack och hemservice / vi bjuder på kaffe och korv.

Vi / dvs jag Rita & Roger & Robert och Rebecca visar runt och delar ut information.

Och detta här på våran gård Rapsbagen / på  Brandthovdagatan 22 i Västerås.

På gården bor vi / dvs jag Rita med Roger och våra 4 hundar i det stora vita huset / Robert våran son bor i en av längorna / i den andra bor min mor Sylvi / min far gick bort för ca 2 är sen så mamma bor ensam där nu.

Har mitt företag /pensionatet på gården / så jag har nära till jobbet;) / har full koll på allt.

Vi har alltid haft djur / medans jag bodde hemma så hjälpte jag pappa med hundarna / pappa tyckte om hundar och en av dom var Geijne en samojed tik som jag ofta var ute och gick eller sprang  eller åkte skidor efter / så kul. Vi hade även undulater (fåglar)

Så när jag flytta hemifrån så skaffade jag mig 4 katter / som jag fick ha i hela 22 år / åh mammas tjejer / hade även en cocker Jazza / hel svart / en golden Bonni och en schäfer Bessi gumman så duktiga och härliga djur.

Föra året var ett tufft år på alla vis /  jag förlorade min  Kajsa / cocker /och Bianca /  cocker som endast blev 7 år / samt våran katt Tjottis /som endast blev 14 år. Året innan förlorade jag min far. Plus att Coronan gjorde att mina gäster ej kunde anlita oss / så det har varit mycket tuffa år och osäkert .

Men nu ser vi framåt / och hoppas och tror att allt blir som vanligt.

Har värdens bästa jobb;)

 

Återkommer framöver om  allt vi kommer att hitta på

 

Ta hand om Er / vi syns / Rita