Vår terminen & sommaren 2016

Valborgsmässoafton, finns platser kvar för katt, en ledig plats hund.

Kristi himmelsfärds dag, finns plats för katt, fullt hund sidan.

Pingstafton, finns plats för katt, fullt hund sidan.

Midsommarhelgen, fullt på hund sidan, 2 platser lediga på katt sidan.

Juli månad, fullt vec. 29 och 30 på kattsidan, ett fåtal platser kvar, katt, vec. 27 och 28, på hund sidan är det fullt.

Vi har en i fall lista som man kan skriva in sig på vid avbokning, jag ringer jag upp, den första på listan, eller den som passar in med tiderna, på en gång vid eventuella avbokningar.

Vi har börjat med att fixa en ny entré, men man går genom den gamla fortfarande, det är Roger som fixar och donar här hos oss på R4.

Behöver ni hjälp med ”någonting” så ringer ni Roger på 0706-14 49 93, han svarar mellan kl 10 och kl 17 vardagar.

Vi har 24 katt rum att erbjuda våra gäster, men endast 5 hund rum, på hund sidan så har vi för det mest fullt, jätte roligt, men inte så roligt för våra hund gäster som vill ha plats, i nu läget så ska vi först bli färdiga med den nya entrén, sen ska det bli ett till sommar rum för katt, nytt tak på den gamla firma delen, lekhagen ska bli större och med en ny pool till sommaren.

Vi har många planer, på agendan har vi även tänkt på smådjur, dom ska ha en egen mindre byggnad,  och framöver även fler hund rum.

Jag / vi har ett jätte roligt jobb, vi har fått följa med många genom livet, glädjen med att få ta hand om ”våra” djur och sen saknaden när dom sen går bort.

Vi hoppas nu att solen håller sig framme så vi kan ta våra långa promenader, samt att vi kan ha öppet lite längre hos katterna.

Har inhandlat fästing halsband, har redan sett dessa ej så roliga djur. Så tänk på att inhandla fästing skydd.

Det slängs mycket, se till att hundarna ej får i sig någonting olämpligt.

Och lämna ej hundarna bundna utanför affären.

 

Se nu till att ha det så bra, Rita