Våren 2014 del 2

Eftersom den nya katt längan nu är färdig, ej balkongerna som blir klara här under våren, så kontaktade jag Länsstyrelsen för en besiktning, Josefina Nordstöm kom och inspekterade hela byggnaden,  och i går kom ett brev från Länsstyrelsen att allt var ok, jag citerar, intrycket av verksamheten var mycket gott. Jag blir glad, vet ju att vi har haft tillstånd m.m från 2002, men jag är sådan.

Jag/vi kommer att piffa och fixa till alla rummen så att dom blir jätte bra, kul.

I dag så har vi Molly här en jätte duktig hund, hon och Allan brukar gå sina promenader ihop, så söta så, Isak kommer att åka hem till kl 10 idag, en av mina favoriter, han och Bullen går bra ihop, våra sötnosar, sen har vi våra stammisar, bröderna Rasmus & Ruff, våra killar, dom har varit här i många år nu, dagis barna Trolle och Imre är här som vanligt, dom brukar gå med mina tjejer, Kajsa; Anki & Ronja, det går bra, alla tycker om varandra, vi sitter och väntar på att lilla Coco ska komma, våran busfrö, sen kommer Rebecca med sin Bobbis och flickvänen Selma:) Alla hundarna är så duktiga och goa.

Återkommer, sköt om Er, Rita.