Våren 2014

Under jan och feb månad så har vi ganska fullt på hund sidan, så även med introna, intron/inskolningar har vi på vardagar (under låg säsongen) mellan kl 10 till kl 11:30.

Det är lite lugnare på kattsidan just nu, men det börjar fyllas på till sportlovet och påsklovet, vi har även fått många bokningar till sommaren, men nu har vi även 14 stycken sviter, så allt som allt har vi 24 rum, utformade i olika sorter, som vip, lyx och nu svit, jag tycker det är jätte roligt att utforma rummen så att katterna kan syssla med många olika saker, bl a trästockar, rep m.m. sen har vi olika teman på rummen som till ex. Nalle Puh rummet o.s.v.

Till hjälp har jag Rebecca som tycker om att borsta, karda och pyssla om både hundarna och katterna, sen har jag Robert som tycker om att leka och busa med alla djuren, även Roger hjälper till med allt, sen är det jag som gör lite av varje, ger medicin till dom som ska ha det, rengör ögon och öron om så behövs, klipper klor, m.m. m.m. sen så hjälps vi alla åt med promenaderna, det går bra, alla är så duktiga. Min mamma är även här och hjälper mig med bl a tvätt, m.m. sen har vi Bertil som hjälper till med allt möjligt.

Frågor som vi har fått: Rita har du något annat arbete en det här? Nej det här är ett heltids jobb, alla djuren ska skötas, många promenader, allt ska städas, allt ska tvättas, disk, svara i telefon, mail, m.m. m.m. det är jätte mycket att göra hela tiden, men det här är jätte kul.

Ytterligare en fråga: Blir du fäst vid djuren? Ja, det blir ”nästan” som mina egna, alla är speciella på sitt sätt. Man pysslar om dom, sköter om dom på alla de vis.

En sista fråga: Jag ringer och ingen svarar, vad gör Ni? :) Se ovan, nej men det är mycket att göra, men vi ringer upp så fort vi kan dock före kl 18 eller näst kommande dag (vardag), och har jag ej hört av mig inom 24 timmar, så försök på nytt, telefonsvararen har lagt av ett par gånger, beklagar detta. Men vi hör av oss så fort vi kan.

Under våren så blir balkongerna färdiga på den nya katt längan, vi snyggar till med blommor och växter, nya grindar upp till oss, m.m. den nya mycket större lekhagen kommer att bli färdig, bra hundarna saknar att busa.

Dags att sätta i gång att jobba, se nu till att sköta om Er och Era närmaste och Era djur, Rita.