Våren är här

Vilket pang väder vi har, jätte roligt att vara ute:)

Juni och juli månad så har vi fullt på hund sidan, även under påsk veckan, det går en dock bra att höra av sig och skriva in sig på i fall listan, ifall vi får avbokningar.

På kattsidan finns det ett fåtal platser kvar påsk veckan och under juli månad, ni hör av Er så fort Ni vet att ni ska iväg på nått skoj.

En fråga som jag fått, ibland är ni svåra att få tag på, ja ibland har jag kunder framför mig och kan ej ta luren eller så är vi på promenader och annat skoj med våra gäster eller är inne hos våra katt gäster och gosar,  borstar/kardar m.m. Men det går bra att lämna ett medelande i svararen så hör jag av mig så fort jag kan, dock före kl 18 eller nästkommande vardag. Har jag ej hört av mig så försök  en gång till, telefonsvararen brukar tappa medelanden när det är för många som ringt, ledsen för detta, vi har bytt ut svararen ett antal gånger.

Jag måste säga att vi har så duktiga gäster, alla, ingen glömd här inte, alla är unika på sitt vis, djur är härliga, har nog värdens bästa jobb, men dygnet skulle behöva fler timmar. Våran lilla Tony är här och han brukar hjälpa mig i reception:), Yoko och David är hos oss också, våra tjejer och killarna busar och har så roligt ihop, Jingis våran jätte duktiga kille är här, samt Ozzy och Nicke och Frasse, vi väntar på att Iris ska komma. Så har vi fullt igen på hund sidan.

Vi har även många go a katter som bl a Ivenho och Kurre, som har lyx avdelningen som sitt revir:) så duktiga och go a katter får man leta efter, fast inte så lång sen har vi ett gäng på VIP längan samt i SVIT längan och alla är så duktiga, alla är unika och speciella på sitt vis.

Ha en fortsatt trevlig helg, Rita