Vecka 1-13 2008

2008

Tiden går fort, för fort, veckorna bara rusar förbi. Så jag har ej hunnit med att skriva om alla våra härliga djur, som har varit här och besökt oss.

Jag börjar med att tacka Esters och Astas mamma, för dom fina rosa tulpanerna, tack.

Och alla Ni andra som jag fått så många fina och goda :) saker av, tack.

Ska försöka hinna med att skriva mer om vad som händer här oss oss.

Kram Rita

Vec 12. 2008

Ja nu har vi påsken här, tiden går väldigt fort.

Tarra är här på besök, första gången hon är här men det går bara bra, Nisse III är här på besök också han är så pratglad och gosig, bägge har blivit borstade och fotograferade:) Sen har Sigge och co kommit idag, ett härligt gäng med katter, sen har vi lilla Doris nr 6 en riktig sötnos, tycker om att leka med sina leksaker, Felix lite blyg men en söt katt kille, sen har vi våran Moses, en härlig katt, en av våra favoriter, och sen har vi Oscar och Ninni, jätte duktiga, även det här gänget blir borstade och fotograferade, extra mamma rita, har satt på vikingarna som vi får lyssna på, hon tar även en sväng om med oss :) Nisse I har kommit och hälsat på, även Black & White och Nemo & Trimm ett gäng med goa katter.

Lilla Donna är här, blir extra mycket ompysslad utav Rebecca som tar hand om henne. Sen har Mira varit och hälsat på, det var ett tag sen, så jag tog en sväng ensam med henne, hon är så duktig.

Ingen glömd här inte, alla har fått lite extra gott, det är ju påsk.

Ha det så bra.