Vecka 1-13 2009

14 Jan. 2009

Hejsan:)

Vårterminen är på G, gamla och nya gäster strömmar in, KUL.

Jag får börja med att Tacka för det gångna året, det var ett år fullt med glada och busiga gäster, även matte och husse var busiga och glada. Så mycket presenter och godis som vi fick i julklapp i år har vi aldrig fått förut, vi tackar och bugar, ett par kilon extra har smygit sig på mig, undrar hur:)

Som hjälp har jag Roger, promenader med dom större hundarna och allt i allo, Rebecca reception, samt promenader, m.m. , Robert kvällspromenaderna m.m.

Samt hjälpredor och prao tjejer och killar.

Jag hoppas det här året blir lika roligt som förra.

Kram rita

OBS

I kanal 1 ikväll kl. 20:00, uppdrag granskning, om spanska ute hundar.

Hör av er vad ni tycker, jag tycker ej om vad jag såg.

Rita

Vec. 4 2009

Vi har varit på studiebesök på Skogsgläntans katt o hundpensionat, vi hade lite svårt att hitta dit, men till slut så kom vi fram, vi blev bra bemötta utav ägaren, som visade oss runt, vi fick även hälsa på dom 2 söta egna katterna, det fanns även 2 getar (heter det så) som vi gosade med, ena av dom hade ont i höger fram ben, vi hoppas att hon mår bättre nu.

Vi har även planerat ett studiebesök hos Gittan´s Katt och hundpensionat i Hallsta (gamla Gurlis ) det ska bli roligt.

Har hjälp utav Rebecca och Roger i dag dom är ute och busar med Nike (en så duktig och tillgiven hund) och Rasmus och Ruff våra dagis barn, dom har blivit så duktiga.

Nej, dags att städa / ha det så bra.

Rita

Vec. 6 2009

I dag har vi besökt Gittans kattpensionat (fd. Gurli) vi blev bra motagna utav en av ägarna Birgitta, hon visade oss runt, fick även här hälsa på deras 2 egna hundar som var så glad, ett extra plus var att vi blev bjudna på kaffe och muffin:)

Ibland har vi många hundar som vill komma hit till oss samtidigt och vi har fått tacka nej p.g.a. att vi ej har plats, men nu så har vi ett dotterbolag R4´Becca som tar hand om hundar över dagen eller för längre tid, i hem miljö, hundarna får tillbringa tiden med henne med promenader, följa med ut till stallet och hälsa på Kenir(hennes häst), dom kommer över hit och busar i lekhagen med andra kompisar..

Så är Ni intresserade så är det bara att ringa hit så berättar vi mer.

I dag har det snöat rejält så ut och skotta igen:(

Sköt om Er.

Rita

Vec. 7. 2009

Veckan började inte så bra, har varit små sjuk länge nu så kroppen börjar ta stryck, jag får ta lite ledigt framöver, så, och i tisdag f.m. blev min far sjuk och jag var tvungen att åka till akuten med han, ringde efter mina barn, Rebecca ställde upp med kort varsel, även Robert tog ledigt från skolan för att hjälpa till här, tänk vilka duktiga barn jag har:)

Ja, annars så är det full rulle här, många nya kunder (hundar) som är på intro, många ”gamla” gäster (hundar) som är här och besöker oss, medan husse och matte är på semester.

Tänk på att ta hand om er

Vi hörs och syns

Rita

12 Feb. 2009

Nu är det Rebecca som sitter vid tangentbordet :)

Tänkte berätta lite om mig själv för Er som inte riktigt vet vem jag är, och berätta lite om våran nya affärside. R4 Becca

Jag är dottern i familjen, 20år och har precis flyttat hemifrån, men är mer här än hemma hos mig ;) Mina intressen är såklart djur, tillbringar mycket tid ute i stallet och med mina vänner och familj!

Jobbar lite extra för tillfället och har inga egna djur så det blir lite ensamt! Därför kom jag och mamma fram till att när det är fullt här på R4 så kan hundarna vara hos mig :) oavsett om det bara är över dagen eller en längre tid. Detta är ju med kundens godkännande naturligtviss!

Vad ingår i R4 Becca;

– Promenader bland grönområden, vi åker även ut på landet där jag har min sköthäst, Kenir, tar en sväng till björnön vid fint väder. Vi kommer röra på oss mycket helt enkelt :)

– En hemmamiljö där jag alltid kommer finnas till hands

– Foder och tuggisar, samma meny som R4

– En massa gos och mys helt enkelt :)

Priserna är detsamma som R4 och kontrakt är densamma som R4, så att allt går rätt och riktigt till!

Är det något ni undrar över är det bara att ringa på telefon 021-13 49 93

Ha det bra ute i det fina vintervädret!

Vec. 8. 2009

Sportlovs gästerna börja att droppa in, kul och idag har vi minus 12 grader så det är lite kallt, brrrrrrr

Vi har Nicke och Frasse på besök här hos oss, dom är såååå duktiga och såååå goa:) och i går kom Matcho, sitter nu och väntar på kattkunder och senare kommer Morris och Sorrela, då ska vi alla gå en längre sväng hoppas det blivit lite varmare där ute.

Sköt om Er där ute

Rita

Vec. 9. 2009

Sportlov, vi har fullt på hundsidan, Laban den söta tax killen är här och besöker oss, en riktig sötnos, Bamse blandras, en riktig stilig kille, Matcho en till liten sötnos, har borstat pälsen blir lätt tovig, Morris och Sorella två glada och pigga lagoter, Milton cocker en lite blyg kille men ack så söt, till slut Frasse och Nicke, sen kommer även Bruno en lab . och hälsar på, sen är Lotus och Rebecca är här och busar med alla gästerna, även med våra cockrar, Exxon en tax kille var ochså här och hälsa på sen kommer Mira en schäfer tjej och hälsar på, hoppas jag ej glömt bort någon:) och sen har vi alla katter som är hos oss och hälsar på, nej måste sätta fart, ha det så bra. Rita

Vec. 12. 2009

Vi har haft Sally här hos oss, jätte söt, sen har vi Nisse nr 7, en ny katt som är på besök här, han är lite blyg, sen har vi Felix, och Lucy, Ludde en cav, king en riktig söt nos, Ester är också här, hon är så duktig, Jim våran dagis barn, Zita våran dagisbarn och Abbe gubben är även här, alla (hundarna) har varit ute på promenad, sen har alla blivit borstade, så nu är dom så snygga så:)

Jag har till hjälp Johanna och Elin den här veckan.

Ha det så bra, sköt om Er.