Vecka 27-39 2007

2007

Som ni säkert ser så har vi fått en nyare och frächare hemsida. Under hösten så kommer det att komma in fler foton på våra gäster samt ytterligare mer information.

När man skriver i gästboken så måste man skriva av spam-skyddet, det är nummer och bokstäver i rutan över, sen skriver man i rutan under.

Jag passar på att tacka alla mina gäster för att jag/vi får ta hand om så många goa och härliga hundar och katter.

Tack/Rita

Vec 37. 2007

Den här veckan har vi jätte mysiga katter, Pinnen 16 år, jätte söt, tycker om att prata, har suttit och borstat hans päls, han är så go, sen har vi ytterligare en stammis som kom igår, Agust våran stjärna han var med i VLT, så han är lite mallig:) nej då han är sååå söt, även han blev borstad och vi passa på att gosa lite, sen har vi sötnosen Max allas våran lilla ögon sten, han är bara 7 månader så han får extra extra mycket kel, sen har vi nykomlingen Moses, han är så söt vi blev kompisar på en gång när han kom hit, inte blyg alls, även det här gänget har blivit borstade och är nu såååå snygga, sitter nu och väntar på katten Ronja som ska komma.

Tänk vilken tur vi har, att få jobba med det vi tycker om.

Vec 39. 2007

Rasmus (hund) kom igår, han är så duktig, han går på promenader tillsammans med Penny, som har rummet brevid honom, vi gick jätte långt, när vi kom hem så fick vi melanmål och ”tant” Rita satt på filmen Katten Gustav som vi tittade på, medan vi mumsa i oss våran mat.

Teddy har busat/lekt med bollar i lekhagen, det tycker han om. Charlie blandrasen kom idag, det är förta gången han är här, men han smälter in i gänget på en gång.

Nemo & Trim ska åka hem idag, dom är våra jätte söta/goa kattgäster. Fia åkte redan hem i f.m. hon var jätte duktig.

Solen tittar fram, härligt:)