Vecka 40-52 2008

Vec. 40. 2008

Usch vad det regnar, inte roligt.

Moses är på besök igen , jätte go:) blir borstad och buren och kelad av alla här, är man populär så…sen har vi även Skorpan som hälsar på, han har tagit sig bra, börjar känna sig som hemma, det är första gången han är här. Bruno kom i morse, glad och till sig, det är kul när hundarna är så glada när dom kommer till oss.

Vi börjar bl a med att måla taken i morgon, det kommer att bli så fint här, allt för våra gäster.

Nej nu ska vi iväg på promenad, regnar ej så mycket just nu.

Sköt om er.

Vec. 45. 2008

Nya priser från 1 jan 2009, gäller kattpensionatet, vip rummen kommer att kosta 130 kr / per påbörjad dygn, de lyx rummen utan balkong kommer att kosta 150 kr, med balkong 170 kr, under vintersäsomgen används ej balkongen. Alla priser inklusive moms och allt ingår. Dagiset har fortfarande intagnings stopp, ledsen för det.

Höst lovs veckan har vi haft fullt på både katt och hund sidan, Dennis har varit här på besök, han träffade Lotti och dom blev jätte goda vänner, vilka sötnosar. Chassi är även hon på besök, glad som vanligt, gammel Ronja och kattungen Ronja har varit här på besök, Cesare, Staffan, kompisarna Virus och Torbjörn, Felix, Cosett, paret Findus och Felicia, Luci, Molle och Golle:) har jag glömt nån tro, alla har blivit ompysslade och bortade och kramade.

Julen närmar sig och det börjar bli dags att jul pynta min favoritsysselsättning.

Sköt om er i höst rusket. Kram Rita

Vec. 47. 2008

Våran favo hund Axel är hos oss, såååå duktig och glad, han och jag har långa samtal med varandra:) , sen är Raja här, hon har blivit så duktig, sötnosen Sally (katt) är här och charmar alla, Luran åkte hem i går hon är jätte go, Tessan åker hem i dag, hon är duktig, sen har vi Simba vår stiliga kille och Sigge det är första gången han är här så han är lite blyg. Den här veckan har jag hjälp utav Tessi.

Det har snöat:)

Vec. 49

Första advent, inte långt kvar till jul. Julen är min årstid, jag tycker om snö, julpyssla, julstäda ja till och med det, julbak, julmat ja allt, och givetvis så pysslar vi även här nere i firman, vi vill att våra gäster ska känna julstämningen när dom kommer hit:)

Om ni bokar plats för Eran katt till nästa år, och kommer in och betalar halva summan får Ni rummen för dom tidigare priserna. Detta gäller om Ni bokar innan den 10 December.

Gäller såväl nya som gamla kunder!

Påminner er om att vi höjer våra priser från 1 jan 2009.

Ha det så bra.

Kram Rita

Den 4 december 2008

Snön har äntligen kommit tillbaka :) och nu hoppas vi alla att den ska få stanna kvar nu… blir så mycket mysigare och ljusare ute och hundarna älskar att busa i snön :) lilla Mio var helt tokig och Nike likaså, båda hoppade och studsade runt bland all snö!

Vi har 2st tjejer här denna vecka på praktik, och idag är det sista dagen för dom. Vi får tacka för all hjälp :)

På tal om hjälp så är även Rebecca, dottern i familjen, här och hjälper till också med allt möjligt :) hon är såå duktig så!

Bland katterna har vi en liten gullig pratkvarn, Midårri :) vi är glada att få ha henne här hos oss, och hon har fått så mycket ompyssling av oss :)

nej nu ska vi gosa lite mer med vovvarna!

*voff*

Dec 2008

Jag vill börja med att tacka min man Roger för all hjälp jag får/fått med byggande och allt därtill, vad skulle jag göra utan dig, Rebecca min dotter och min son Robert, tack för allt, passar även på att tacka alla mina hjälpredor och alla praktikanter för all hjälp jag har fått.

Och tack alla mina gäster för alla presenter m.m jag fått utav er, jag blir så rörd, tack för erat fötroende att vi får ta hand om era djur, tack.

Jag önskar alla mina gäster en riktigt trevlig och vit jul

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

Vi syns och hörs

Kram Rita

17 Dec. 2008

Idag har vi lite julpyssel för oss jag och mormor Sylvi :)

Vi har klippt till lite julstjärnor och haft oss! Vi ska även fixa iordning lite kattrum för katterna som kommer och ska vara hos oss :)

Lilla Hera har nyss anlänt till gänget här, söt o go katt som gillar ett krypa in och undersöka överallt :)

nej nu ska vi fortsätta här :)

Kram /Rebecca

20 Dec. 2008

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Ritas födelsedag! HURRA HURRA HURRA! :) vi har ätit en god frukttårta redan och ikväll ska det firas mera! :)

Just nu håller Roger & Robert på med det sista i dom nya katt rummen, och det blir väldigt väldigt fint måste jag säga!

Våran favvo Mosses är här och gosar för fullt med oss :)

nej nu ska jag gå o gosa vidare med kissarna!

Trevlig helg!

/Rebecca