Vecka 40-52 2009

Vec. 45 2009

Hej på er alla, tiden bara flyger iväg, på söndag är det fars dag och då ska jag åka över till pappa, han bor på Änglamarks demensboende, efter ett par strokar så har han fått diagnosen demens och måste tyvärr bo på ett hem, men vi brukar ta hem honom så ofta vi kan.

Och på tisdag nästa vecka så fyller Roger år, grattis:)

Vi är med i Västeråsarn, igen:) det är jätte kul, dom var här i början av veckan och tog jätte många foton, tyvärr så är det bara 2 stycken med i tidningen, men arikeln blev bra i alla fall, texten på framsidan var ej så lyckad, vi har ju inte så många dagis platser kvar, för närvarande. Så den blev lite missvisande.

Sen är det inte långt kvar till jul, jag älskar julen, tycker om att fixa och dona.

Ha det så bra. Kram Rita

Vec.51 2009

Mio (Japansk spets) är här och hälsar på oss igen, han har blivit lite kär i Zelma (en newfounlands tjej) sen har han även blivit kär i Nike (en hovawart tjej) vilken casanova :), sen har vi Pluto (Flat), Zita (bla jämthund) och Zia (lagotto tjej).

Bland katterna har Moses kommit han ska vara här över jul och nyår, Oscar & Josefina och Vicktor är här, samt Black & White, Nina och Missy, alla är mina sötnosar.

Nej, dags att sätta fart igen, ha det så bra, Rita

Vec. 52 2009

Sitter ner i receptionen och väntar på att Flingans mamma och pappa ska komma och hämta han. Måste berätta vad Bruno (Lab. kille)han blev så glad åt sin julklapp, en ”pipleksak” han slänger upp den i luften och sen jagar han den, och ska visa upp den hela tiden, han är så go våran Bruno. Alltid lika glad:) när han är här hos oss. Sen har vi två små sötnosar, Akilles och Turbo två katt ungar, dom är såååååå söta och goa, vi ”slåss” om vem som ska få sitta och gosa och leka med dom.

Det är inte många dagar kvar på det här året, så jag tänkte börja med att Tacka alla våra gäster för ett underbart år, tänk vilket härligt arbete jag har, som får ta hand om såååå många härliga och underbara djur. Jag hoppas att nästa år blir lika roligt.

Sköt om Er, Rita