Vilket väder:)

Nu har vi hösten här, regn och åter regn, vi får passa på att gå ut mellan skurarna.

Höstlovet, på hund sidan finns en plats kvar, på kattsidan finns det 6-7 rum lediga.

Jul veckan, på hund sidan är det fullt sen länge, på kattsidan finns det 4 rum lediga.

Vi kommer ha stängt veckorna 47 och 48, så vi hinner renovera färdigt och ta igen oss nån dag.

Inga in & ut checkningar under julafton.

Under vårterminen 2016 så har vi stängt 6-10 mars.

Höstterminen 2016 har vi stängt veckorna 33-34-35.

Som ni märker så har jag börjat tänka på oss, för att kunna ge all den service som våra kunder ska ha, så måste även vi ladda upp våra batterier. Så framöver så kommer vi ha ledig ett par dygn eller veckor, både på vår och höst termin.

Jag och Robert jobbar full tid, Roger hjälper till när han kan, lika så Rebecca, mamma hjälper till med tvätt m.m. Under hösten så kommer vi att ta i mot ett par praon/praktikanter, men inte så många, en del av gästerna kan bli lite oroliga.

Vi kommer ha helt stängt för in och ut checkning på lördagar, gäller från 1 okt 2015 och på söndagar enbart ut och in checkning på e.m. från kl 16 till kl 18. Den här informationen kommer Rebecca att skriva in i hemsidan, jag klarar ej av detta, för avancerat för mig.

Så fort man vet att man ska iväg på nått skoj, så hör man av sig till oss och har vi plats och tid så bokar vi in våra gäster. Under högsäsongerna så blir det fort fullt.

Det går bra att ringa oss på 021 13 49 93, hinner jag ej på luren, så går det bra att lämna ett meddelande med namn, telefon nr. och vad man vill ha för hjälp, jag ringer upp så fort jag kan dock före kl 18 eller nästkommande vardag.

Under hösten ska LYX sidan få sig en lite ansiktslyft:) Ny målat och nya kattpelare, fler hyllor i balkongerna och mycket mer, VIP sidan så försvinner det 2 rum, istället blir det 2 rejäla VIP rum med klättervägg och nya klo pelare m.m. Samt en ny ytter dörr och entré. Det är Roger som bygger och förnyar allt här på R4, han har även gjort katt rum, kattbalkonger, katt inhäng till många av våra kattgäster. Så vill ni ha något av detta så hör ni av er till Roger.

Vaccinationer ska ske två veckor innan in checkning här hos oss, lika så avmaskning, samt att ni följer veterinärens ordination. Behöver djuret medicin så vill vi ha en utförlig medicin lista,  så vi kan hantera detta på bästa vis.

Hoppas nu att vädret blir bättre, så vi kan hitta på längre utflykter med våra hund gäster.

Se nu till att sköta om Er, Rita.