Höst-Vinter-Vår

Under hösten har vi nöjet att ha många katt och hund gäster, på hund sidan finns ytterst få platser/dagar lediga.

På kattsidan finns det däremot platser kvar, vi har 24 katt rum, men enbart 7 hund rum.

Jul veckan så är det fullt på hund sidan och på kattsidan så har vi bara 2 rum ledigt under julhelgen.

Roger och jag tar ledigt mellan 12 mars och 19 mars, dom gäster som är inbokade tar Robert och Rebecca hand om.

Vi har in & ut checkning på f.m. mellan kl 10 och kl 11, samt på e.m. från kl 16 fram till kl 17:45 man bokar in en tid mellan dessa klockslag.

Vi har öppet vardagar mellan kl 7:00 och kl 18:00, med en lunch mellan kl 12 och 13, vi stänger kl 18, dvs vårat jobb tar ej slut för dagen men vi tar ej mot gäster efter kl 18.

När/om entré dörren är låst under öppet tiderna så är vi ute på promenad eller på andra aktiviteter med våra hund gäster.

Är dörr eller grindar stängda, vänligen respektera detta, vi har gäster i byggnaden. Djuren blir oroliga när det bankas och dras i dörrar och grindar.

Vänligen respektera den privata sidan.

Jag hinner inte alltid ta luren när det ringer, men det går bra att lämna ett medelande så ringer jag upp så fort jag hinner, dock före kl 18 eller näst kommande vardag, vi har många gäster och det tycker vi är roligt, våra gäster ska ha det bra:)

Avbokningar, är det så att man vill avboka sin tid, så hör man av sig så fort man vet om detta, sen 1 jan tar vi ut en avgift om man avbokar för sent, 7 dagar före vistelse här, är det som gäller.

Vec. 52 är det nu fullt på bägge hund och katt sidan, men om man vill, så kan man skriva in sig på våran i fall lista, om det blir avbokningar.

Påminner även att det är fullt under sport lovet för hund, för katt finns det plats, samt påsklov finns fåtal plats för hund, men fler för katt, sommaren under juli månad så fylls det på snabbt, vet man att man ska i väg på nått skoj så hör av er så fort ni vet.

Se nu till att sköta om Er och era fyrbenta vänner, Rita.